Bianchi
Bianchi Vending Group – tidigare innehavare av det välkända varumärket Bianchi cyklar - började sin historia inom vendingsektorn för över 40 år sedan då de marknadsförde USA-tillverkade vendingautomater i Italien. 2003 erhöll de certifieringen ISO 9001.
Hela sortimentet av vendingautomater från Bianchi Vending Group är CE-godkänt och har även erhållit certifiering från de främsta bolagen inom livsmedelssektorn. En starkt ökad försäljning och omsättning de senaste åren visar bolagets framgång.
Bianchi Scandinavia

Äntligen en helautomatisk professionell espressobryggare till överkomligt pris. En suverän bryggare för det lilla kaféet, kontoret eller varför inte hemma. RING 0498-493230 FÖR PRISUPPGIFT!

Tills att vi har byggt färdigt Bianchi-sidorna kan du här hämta information och produktblad genom att ladda hem pdf-filer.

  Uppdaterad under mars 2010 

Mia är den lilla maskinen för att brygga kaffe eller espressokaffe från hela bönor, passar utmärk på det lilla kontoret eller hemma.
Hämta
PDF-fil
av
produkt

Gaia är snygg och praktisk och gör en god kopp kaffe eller en fantastisk cappuccino för en perfekt början på dagen. Med 3 kanistrar och 8 knapp val så är detta en väldigt mångsidig maskin som passar på en mängd olika platser tex, hotel, resturang och kontor för att nämna några.
Finns i 8 olika varianter.
Hämta
PDF-fil
av
produkt

Lara
Hämta
PDF-fil
av
produkt

Sprint
SOFIA SUPER AUTOMATIC
Hämta
PDF-fil
av
produkt

Vi önskar slå ett slag för vår nya storsäljare LEI400. En liten golvmodell med hög kapacitet till priset av en bordsmodell.
10 stålknappar för direktval, 2 förval. (socker och frystorkat kaffe) Köra med eller utan bägare- upp till 400 koppars kapacitet. Den har givetvis låg energiförbrukning som våra övriga modeller Samt antibakteriell plast. En fantastisk kaffeautomat som kommer att göra dig och personalens kaffepauser till ett nöje!
Sortimentslista för  
Sortimentslista för