Exxent
Visst är det en aptitretare att slå sig ned vid ett vackert dukat bord och få en försmak av den måltid som skall avnjutas. Porslin, glas och bestick betyder mycket för totalupplevelsen. Strikt och smakfull design i kombination med en utvecklad funktionalitet gör upplevelsen nästan fullständig. Maten och atmosfären är andra ingredienser som skall till. Exxent
Med rätt arbetsredskap i köket är det lättare att koncentrera sig på matlagningen. Utrustning med hög professionalism och funktion.

Exxent är skandinavisk design när den är som bäst. Utsökta redskap för att tillaga, servera och avnjuta mat i alla dess sköna former.

Xantia är varumärket för glas och porslin av yttersta klass. Xantia står för form och funktion i skön samverkan, med kvalitet för professionella krav.

2008 års Exxent-katalog är tryckt och klar i PDF-format.
Vi har delat upp den i flera sektioner för att du enklare kan ladda ner det du behöver! Klicka på fliken till det produktsortiment du vill se!

porslin bestick glas knivar kök servering bar maskiner övr.

En hel värld av glas, porslin, bestick, koppar, knivar och andra redskap till matlagningen hittar du i Exxent-katalogen.