Panasonic

Med mickrovågor som förenklar

Kommersiella Mikrovågsugnar från Panasonic har mycket att erbjuda.  Många varianter från den kompakta modellen till de fullvuxna professionella mikrovågsugnarna med gastronormmått. Grill, varmluft och mikro i kombinations- ugnarna.
Panasonic har en ugn för varje behov.
Tillförlitlighet i hård köksmiljö Den starka värmen och ångbildningen från köks- utrustning skapar en hård atmosfär för mikrovågsugnar. De blir dessutom påverkade av temperaturskillnaderna mellan arbetspassen och tider när köket inte används. Konstruktionen av professionella mikrovågsugnar måste ta hänsyn till dessa extrema förhållanden och ugnarna testas också ingående som i nedanstående exempel.

 Fördelar med Panasonic

Rationell livsmedelshantering
Effektivare tillagning
Energibesparing
Låga installationskostnader 
* Sänker livsmedelskostnader
* Minskade arbetskostnader
* Sänker driftskostnader
* lägre investeringskostnader

Professionella mikrovågsugnar från Panasonic har egenskaperna som behövs
Oberoende av vilka livsmedel som ingår i en rätt, eller hur den har tillagats, är mikrovågor en överlägsen metod för uppvärmning före serveringen. Rätten utsätts inte direkt för värmestrålning utan värmen skapas genom friktion mellan molekyler i livsmedlet. Tillagning med mikrovågor
En mikrovågsugn ger kortare tillagningstid och man kan kontrollera rätten under tillagningen. De näringsmässiga fördelarna är också viktiga, eftersom mikrovågorna inte förstör näringsämnen – smak, färg och näringsegenskaperna blir oförändrade (utom vitaminer som inte är beständiga vid höga temperaturer).
Uppvärmning med mikrovågor
Vid uppvärmning i en mikrovågsugn fortsätter inte tillagnings- processen. En färdig rätt får endast korrekt serveringstemperatur utan att utseende, smak eller konsistens ändras.
Upptining med mikrovågor
Mikrovågsugnen är särskilt värdefull för upptining av djupfrysta livsmedel eftersom den är snabbare och ger jämnare resultat än andra upptiningssätt. Även bladgrönsaker behåller utseende, struktur och vikt praktiskt taget utan förändring. Efter många års utveckling av utgångseffekt och fördelningssystem har mikrovågsugnar nu fått egenskaper som kan användas i alla restaurangkök med resultat som var otänkbara tidigare. För snabbare arbetsflöde utan extra värmebelastning i köket och för kostnadseffektiv uppvärmning av färdigrätter kan ni välja en mikrovågsugn med utgångseffekt, funktioner och storlek som passar för era behov. En professionell mikrovågsugn från Panasonic är direkt utvecklad för professionella krav och ger resultat och totalekonomi som inte kan uppnås med mikrovågsugnar för konsumentmarknaden.

I Panasonic-katalogen kan du läsa om alla fördelar med att vara utrustad med en professionell mikrovågsugn i köket.
Tips om vilken ugn som passar dina behov och hur mikrovågsungarna skiljer sig åt framgår också.

Panasonic
katalogen
För att läsa katalogen behöver du acrobat reader, gratis programvara från Adobe