Wery 600

MAXIMAL MODULUPPBYGGNAD. Wery 600 är ett moduluppbyggt system med oräkneliga kombinationer. Enheterna kan placeras på kylbänk, underrede eller stativ. Med ett djup på 600 mm för elektriska enheter och 650 mm för gas enheter, bredder på 400, 600, 800 och 1000 mm och en höjd på 295 mm för enheter eller 900 mm för enheter placerade på underreden. Detta gör att det alltid går att skapa den bästa och mest effektiva lösningen för alla behov. Enheterna är försedda med gummifötter och bör placeras på Wery kylbänk, underskåp eller stativ. Gummifötterna fälls in i underredet så att enheten står stabilt och arbetshöjden blir 900 mm. Skall de ställas intill annan Wery-enhet, använd Wery kopplingslist. Wery 600 har alla de effektiva egenskaper som kännetecknar moderna fast food-system.

Wery 600

HÅLLBARHET I TOPPKLASS: eftersom Wery 600 uteslutande är tillverkad av förstklassiga material är den en verkligt långsiktig investering.

PRESTANDA I TOPPKLASS: genomtänkt, ergonomisk design, hantverksskicklig tillverkning och ett noggrant detaljarbete är kvaliteter som utmärker dessa effektiva, säkra och praktiska enheter. Alla produkter är CE-märkta, vilket garanterar att de överensstämmer med gällande europeiska standarder.
Wery 600 hjälper ditt företag att växa!

  • I produktkatalogen hittar du utförlig beskrivning av spisar med eller utan ugn, glaskeramikspis, lavastensgrill, klämgrill eller räfflade grillar, fritöser, grönsaksvärmeri, kylbänkar etc.
    - För el eller gas - allt med de små måtten!
  • Ring oss för prisinformation på 0498-49 32 30