Zanussi
Dagens moderna storkök har vidareutvecklats genom Zanussis Proffssystem. Varje yrkesman inom restaurang och storhushållssektorn känner igen arbetet bakom utveck- lingen som har förbättrat tillvaron och ökat möjligheterna för yrkesverksamma i köket. Zanussis System är i realiteten ett universellt system, som används över hela världen av miljontals människor. Morgondagens teknik redan i dag. ZANUSSIS avancerade tillverkningsteknik ger användaren hög kvalitet till överkomliga priser. Miljömedvetet arbetar ZANUSSI mot ett centralt mål att ta fram utrustning som erbjuder maximala prestanda, låg energiförbrukning och låga utsläppsnivåer. Vi tänker på miljön i och utanför köket. Zanussi

Världsledande på tillverkning och försäljning av lösningar för storkök.

Zanussi Professional är ett ledande globalt varumärke när det gäller professionella produkter och system för beredning, tillagning, kylförvaring, distribution och disk och har traditioner sedan början av 1900-talet. Företaget är ett resultat av den samlade erfarenheten från de två stora pionjärföretag inom italienska hushållsmaskiner, Zanussi och Zoppas, som gick samman i början av 1970-talet. Den snabba tillväxten och expansionen nådde en internationell nivå när företaget anslöts till svenska Electrolux

Krögarverksamheten har gått från far till son i fyra generationer. Även om vi alla haft olika erfarenheter, har vi en sak gemensamt: att laga bra mat. Men det räcker inte med att kunna laga mat. Man måste hela tiden anpassa sig till nya trender och nya smaker. Det är en svår konst och därför behöver jag pålitlig utrustning. Matlagningen är bara en del av jobbet. Ingredienserna ska förberedas och lagras och när du följer ett speciellt recept måste du ha allt under kontroll. Och självklart måste köket hållas skinande rent. Jag har litat på Zanussi Professionals teknik i många år. Även om mina kunder inte känner till detta kommer de hela tiden tillbaka!

 

Varmkök

N700-serien: ett brett sortiment av gasspisar, fritöser, stekhällar och pastakokare. Moduluppbyggd, flerfunktionell utrustning med höga prestanda trots små utrymmeskrav. Varmluftsugnarna säkerställer en helt jämn tillagning (även av olika maträtter på samma gång), är enkla att rengöra och synnerligen driftsäkra.

 
 
 

Kylförvaring

De mjukt rundade hörnen gör Zanussi Professionals kylskåp enkla att använda och rengöra. Huvudkomponenterna är åtkomliga framifrån för enklast tänkbara underhåll. Kylborden har nya, inbördes utbytbara dörrar och lådor. Det centraliserade kylsystemet garanterar maximal flexibilitet och stora energibesparingar.

 

Disk

Zanussi Professional diskmaskiner är kända för sin effektiva rengöring av bestick, glas och porslin. Denna robusta och pålitliga utrustning är så enkel att använda och rengöra att även personal utan specialkunskaper kan använda dem på ett säkert sätt.

 
 
 

Beredningsmaskiner

Med sitt stora sortiment av visp- och blandningsmaskiner, potatisskalare, skärmaskiner, kökshackar, vakuumförpackningsmaskiner och andra produkter kan Zanussi Professional introducera dynamisk beredning i köket. Givetvis uppfyller alla produkter de strängaste, internationella certifieringsstandarderna.

och mycket mer...

ring så 0498-493230 så gör vi gemensamt en kostnadskalkyl med finansierings möjlighet!

 

Till det att vi byggt färdigt Zanussi-sidorna kan du här hämta information och produktblad genom att ladda hem pdf-filer.

  pdf - Varmkök N700   
pdf - Varmkök N900 
  pdf - Akive plus food controll  
  pdf - Forced air convection ovens   
  pdf - kombiugnar   
  pdf - Kylförvaring   
  pdf - Disk   
  pdf - Banquet System