Informativa länkar

På den här sidan kommer vi att ge tips om hemsidor med produkter och recept

Länklista

 • Zanussi professional
  Varmkök, ugnar, kylförvaring, diskrumsutrustning, beredning, serveringssystem, väggskåp och beredningsbänkar, rostfria hyllsystem m.m. Botanisera på Zanussi hemsida.
  Ring 0498 493230 för prisuppgifter.
 • Gram
  Gram är världsledande i kylekonomi. Kyl- och frysförvaring, nerkylning och nerfrysning, kylbänkar, chockfrysning för bagerier. Ring 0498-493230 för prisuppgifter.
 • Bianchi vending
  Med kvalité och design har Bianchi snabbt tagit marknadsandelar och blivit en eftertraktad och omtyckt leverantör av kaffe- och varuautomater. Nu kommer en hel serie med baristamaskiner till den kräsne kaféägaren. Daalderop samarbetar och säljer och servar Bianchiprodukter på Gotland. Ring 0498-493230 för prisförfrågan.
 • Krampouz
  För dig som söker det bästa för tillverkning av crêpes, galetter, blinier och våfflor. Krampouz i Frankrike är en av världens största tillverkare av utrustning för att göra crêpes, galetter och alla andra typer av vad vi i Sverige kallar pannkaka.
  Just nu bygger vi en speciell hemsida enbart för utrustning till crêpes och våfflor. Tills den svenska sidan är klar, hämta den fransk/engelska katalogen här! Du måste ha programvaran Acrobat för att kunna hämta katalogen. Ha tålamod, det tar någon minut att ladda ner den beroende på anslutning. 
 • de Buyer
  Det franska bolaget de Buyer tillverkar allt från kastruller, paellapannor upp till 60 cm i diameter till silikonformar för de små bakverken. Innan produkterna finns på vår hemsida hänvisar till den fransk/engelska webben.