Silikomart-siliconflex

600x400


För yrkesmässig användning. Våra silikonstick är framtagna för den professionella användaren. Måtten   600x400 är anpassade för den professionella bakugnen.
De utstansade hålen i formarna är till för att uppnå en jämn värmespridning över hela formen och få bästa resultatet med en jämn gräddning.
600x400 silikonformar är en perfekt ersättning för alla andra gamla typer av formar. Formarna är perfekta till bakning och infrysning, till desserter, entrérätter och choklad.

Du behöver inte ta ur kakor och desserter ur formen innan du garnerar. Du behöver aldrig smörja formarna tack vare det förstklassiga silikonet som används i våra formar. Silikonets utmärkta termiska egenskaper gör att du kan ta formen från frysen och stoppa den direkt i ugnen. Formarna har ett temperaturspann från -60˚C till +230˚C vilket gör dem otroligt praktiska i köket. Skölj av silikonformen under kranen eller stoppa in i diskmaskinen. Tack vare non-stickegenskaperna behöver du inte använda starka rengöringsmedel eftersom ingenting kan fastna i formen – hygien av högsta klass. Det rena silikon som används i formarna uppfyller de normer som
FDA och CE kräver för material som används i livsmedelshanteringen.
Silikonformarna finns i flertalet utseenden för att tillfredsställa din kreativitet.
Silikomart 600x400 katalog 1,2MB Klicka för att hämta PDF-fil

 

600x400 proffsformarav silikon
coverflexuniflexsugarflexsiliconflexjellyflex
sac'a flextyllarwarner brostillbakaeasy choc
babyflexformageleasy decor