Silikomart-siliconflex

SILICONFLEX®

Tack vare Siliconflex non-stick silikonformar slipper du äntligen allt krångel när du gör efterrätter eller bakar.
Siliconflex formar är en perfekt ersättning för alla andra gamla typer av formar. Siliconflex formar är perfekta till bakning och infrysning, till desserter, entrérätter och choklad. Systemet med moduler gör formarna mycket användbara.
Tre moduler intill varandra passar på ett Gastronormbleck med standardmått, och fyra stycken ryms på en 600x400 bageriplåt.
Du behöver inte ta ur kakor och desserter ur formen innan du garnerar. Du behöver aldrig smörja formarna tack vare det förstklassiga silikonet som används i Siliconflex formar. Silikonets utmärkta termiska egenskaper gör att du kan ta formen från frysen och stoppa den direkt i ugnen. Siliconflex formar har ett temperaturspann från -60˚C till +230˚C vilket gör dem otroligt praktiska i köket. Skölj av silikonformen under kranen eller stoppa den i diskmaskinen. Tack vare non-stickegenskaperna behöver du inte använda starka rengörings-medel eftersom ingenting kan fastna i formen – hygien av högsta klass. Det rena silikon som används i Siliconflex formar uppfyller de normer som
FDA och CE satt upp för material som används i livsmedelshanteringen.. Siliconflex formar finns i en oändlig massa utseenden och storlekar för att tillfredsställa din kreativitet.
 
Silikomart siliconflex-katalog 2,16MB Klicka för att hämta PDF-fil
coverflexuniflexsugarflextillbakajellyflex
sac'a flextyllarwarner bros600*400easy choc
babyflexformageleasy decor